Kit

ICOM JTG

ICOM JTG

Για ακόμα μια φορά η Υγραεριοκίνηση Πρωτοπορεί φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο σύστημα υγρού ψεκασμού υγραερίου ICOM…

Readmore..

ICOM JTG HP FSI

ICOM JTG HP FSI

Οδηγούμε Για Ένα Καθαρότερο Μέλλον JTG Καινούργιο προϊόν μόνο από την ICOM SPA, Για κινητήρες AUDI-VW-SKODA-PORSCHE, FSI, TFSI ή MITSUBISHI-MAZDA…

Readmore..

ICOM JTG DIESEL

ICOM JTG DIESEL

Σύντομα κοντά σας...

Readmore..

OMVL - DREAM XXI N

OMVL - DREAM XXI N

DREAM XXI NΣύστημα διαδοχικού ψεκασμού (Injection) για υγραέριο (LPG) και φυσικό αέριο (CNG) Το σύστημα DREAM XXI N είναι το…

Readmore..

GFI SGI

GFI SGI

 Το σύστημα αυτό Θεωρείτε ένα από τα καλύτερα συστήματα υγραερίου, αφού οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο επιλέγουν…

Readmore..

DREAM XXI N
Σύστημα διαδοχικού ψεκασμού (Injection) για υγραέριο (LPG) και φυσικό αέριο (CNG)

Το σύστημα DREAM XXI N είναι το πιο προηγμένο σύστημα ψεκασμού αερίου, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την OMVL. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα οχήματα με injection για να παρέχει υγραέριο (LPG) ή φυσικό αέριο (CNG).

Το σύστημα ανταποκρίνεται στις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας για υγραεριοκίνηση (67R01 & R110) και

έχει εκπομπές πολύ χαμηλότερες από τα προβλεπόμενα όρια (EURO4). Το σύστημα DREAM XXI N είναι εξαιρετικά αξιόπιστο υπό όλες τις συνθήκες χρήσης του οχήματος και εγγυάται άψογες επιδόσεις ως προς την άνεση και την οδική συμπεριφορά. Κατεβλήθησαν μεγάλες προσπάθειες από την OMVL για να μπορέσει να ενσωματώσει όλα τα εξαρτήματα της συσκευής έτσι ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση και να εγγυάται αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία.

 


Πνεύμονας υγραερίου

 

Dream... Υποβιβαστής πίεσης (πνεύμονας)
Ο υποβιβαστής/ρυθμιστής πίεσης μειώνει την πίεση του υγραερίου και σε περίπτωση LPG, εξασφαλίζει επιπλέον ότι το υγραέριο εξατμίζεται εντελώς. Η βαλβίδα του σωληνοειδούς απομονώνει τη ροή του αερίου προς την μηχανή, όταν η μηχανή δεν είναι σε λειτουργία.

Διανομέας (injectors)

 

Dream xxi Μονάδα ψεκασμού (injectors) Η μονάδα ψεκασμού εξασφαλίζει ότι η απαιτούμενη ποσότητα υγραερίου μεταφέρεται στην πολλαπλή εισαγωγής από τις βαλβίδες εισαγωγής. Τα ηλεκτρονικά μπεκ ψεκασμού τίθενται σε λειτουργία με την σωστή σειρά και στον σωστό χρόνο, ώστε να συγχρονίζονται με τον κύκλο ανάφλεξης της μηχανής.

Ηλεκτρονική μονάδα έλεγχου (ecu)

 

Dream xxi Μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου(ecu)
Το ECU εξασφαλίζει την τέλεια ανάλωση της καύσιμης ύλης κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Επιπλέον, εξασφαλίζει την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης

 

 

Λειτουργίες
Η μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου ρυθμίζει την ποσότητα υγραερίου που διοχετεύεται στη μηχανή ελέγχοντας τη στιγμή που τίθενται σε λειτουργία τα μπεκ ψεκασμού. Το ECU ελέγχει και τις ακόλουθες λειτουργίες:

 

  • Ένδειξη της στάθμης του καυσίμου μέσα στο ντεπόζιτο
  • Αυτόματη μετατροπή από υγραέριο σε βενζίνη και το αντίστροφο
  • Ενεργοποίηση του συστήματος υγραερίου όταν ο ρυθμιστικός ανιχνευτήρας θερμοκρασίας ανιχνεύει θερμοκρασία κατάλληλη για μια επαρκή καύση.

1. Αισθητήρας πίεσης


2. Επιλογέας καύσιμης ύλης αερίου/βενζίνης
Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό μετατροπέα συμβατό με το Dream…..Ο διακόπτης επιτρέπει την μετατροπή μεταξύ των δύο τύπων καύσιμης ύλης και διαθέτει ένδειξη για την ποσότητα καυσίμου που απομένει στο ντεπόζιτο.

Το dream… είναι το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψεκασμού σχεδιασμένο από την OMVL. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα βενζινοκίνητα οχήματα που λειτουργούν με LPG ή CNG. Το σύστημα είναι πλήρως εγγεκριμένο και συμβατό με τα τελευταία πρότυπα ασφάλειας για τα συστήματα υγραερίου, καθώς επίσης διατηρεί τις εκπομπές αερίων μέσα στα επιτρεπόμενα όρια που επιβάλλονται από τους αυστηρότερους κανόνες. Το dream… είναι εξαιρετικά αξιόπιστο για όλα τα οχήματα και εγγυάται μία άψογη επίδοση τόσο ως προς την άνεση όσο και ως προς την οδήγηση. Μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει από την OMVL να ενσωματωθούν τα μηχανικά και ηλεκτρονικά υποσυστήματα, ώστε να επιτραπεί η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και να εγγυηθεί η αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία.

MILENIUM lambda control system και κιτ

Είναι ένα σύστημα μονού ψεκασμού τελευταίας γενιάς το οποίο είναι συμβατό με όλους τους τύπους καταλυτικών παλαιότερης τεχνολογίας οχημάτων με injection.Με προδιαγραφές EURO4 για τα καυσαέρια.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Το millennium λειτουργεί σαν μονού ψεκασμού injection που μέσο του αισθητήρα lambda έχουμε τελεία προσαρμογή καυσίμου και ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χωρίς δυσλειτουργίες οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή καθιστώντας έτσι το σύστημα ευέλικτο όσον αφορά την λειτουργία του κινητήρα.

Πνεύμονες υγραερίου

REGBULL – είναι ένας νέος πνεύμονας σχεδιασμένος από την omvl με προδιαγραφές euro4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα έως 2000cc. χρησιμοποιείται σε κιτ καρμπυρατέρ και είναι συμβατός και με το σύστημα του millenium.R89 (CNG) R90 (LGP) - Είναι ο κλασσικός πνεύμονας της omvl που εδώ και 25 χρόνια τον καθιστά έναν από τους καλυτέρους πνεύμονες της αγοράς. Έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα έως 8.000cc και σε πολλές άλλες εφαρμογές πχ γεννήτριες σκάφη θαλασσής κτλ. Επίσης είναι συμβατός Και με το millennium.

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

  

Φιάλη ρεζέρβας (TOROIDAL TANKS)

Είναι κατασκευασμένη από την ιταλική I M Z οι οποίες τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και εγγυώνται 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Είναι μια έξυπνη λύση για εξοικονόμηση χώρου.Κυλινδρική φιάλη

Είναι κατασκευασμένη από την ιταλική I M Z οι οποίες τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και εγγυούνται 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ. είναι κλασική φιάλη και διατίθεται σε πολλά μεγέθη και πολλά λίτρα.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok