Service
Λιπαντικά
Ελαστικά
Οικονομία
Οικολογία
Επιδόσεις
Ασφάλεια

Το συνεργείο αυτοκινήτων AutoGas Kavalas στη Ν. Καρβαλη στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες. Όταν ο υψηλός επαγγελματισμός συνδυάζεται με τη φιλικότητα και το ζεστό ανθρώπινο ενδιαφέρον, τότε μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης.

Σε αυτή τη φράση συμπυκνώνεται όλη η φιλοσοφία μας. Γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας είναι η προσωπική κινητή σας περιουσία και το σεβόμαστε. Κατανοούμε την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος και για αυτό φροντίζουμε να έχετε κάθε στιγμή «πλήρη εικόνα» για όλα με απόλυτη ειλικρίνια.

Πιστεύουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, τη δική μας και των ανθρώπων μας. Μέσα απ’ όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μια και μοναδική μας φιλοσοφία: Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!

Υπηρεσίες

ipiresiesΧάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό του και τον σύγχρονο άρτιο εξοπλισμό του, το συνεργείο μας είναι ικανό να σας προσφέρει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ό,τι έχει να κάνει με το αυτοκίνητό σας. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία γρήγορα, υπεύθυνα και με γνώση, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

  • Αναλυτικά, οι υπηρεσίες μας:
  • Γενικό Service
  • Μηχανικές Εργασίες
  • Τοποθέτηση συσκευών υγραεριοκίνησης
  • Ελαστικά ζυγοστάθμιση
  • Ηλεκτρικά
  • Εξατμίσεις
  • Διάγνωση και εντοπισμός βλαβών
  • Έλεγχος και επισκευή κινητήρων
  • Έλεγχος και επισκευή συστημάτων ψεκασμού

Ηγραεριοκίνηση

Η AUTOGAS Καβάλας πρωτοπορεί φέρνοντας για πρώτη φορά στην πόλη μας το νέο σύστημα 5ης γενιάς υγρού ψεκασμού υγραερίου  ICOM JTG. Μια πατέντα της Ιταλικής εταιρίας Icom Spa.

 

H Autogas Καβάλας, η οποία μετέτρεψε πριν μερικές εβδομάδες ένα παπί ώστε να κινείται με υγραέριο, κατάφερε τώρα να μετατρέψει ένα καρτ για να κινείται με τον ίδιο τρόπο!

Θα θυμάστε το παπί που σας παρουσιάσαμε από την Καβάλα και κινείται αποκλειστικά με υγραέριο. Η εταιρεία που το κατασκεύασε μας είχε αποκαλύψει τα σχέδιά της να επεκτείνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και στην κατηγορία των καρτ και τα πραγματοποίησε πριν μερικές ημέρες! Το εν λόγω εγχείρημα έγινε με σκοπό να δείξει τις ικανότητες των εναλλακτικών καυσίμων, όχι μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά και σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα ή χόμπι.

Στο καρτ αυτό έχει αφαιρεθεί εντελώς το σύστημα της βενζίνης, λόγω έλλειψης χώρου. Ο κινητήρας ξεκινά κατευθείαν με υγραέριο και δουλεύει κανονικά χωρίς την παραμικρή δυσλειτουργία ή μείωση απόδοσης. Ο κινητήρας προέρχεται από τη Honda και αποδίδει 5,5 ίππους. Το σύστημα του υγραερίου δεν στερείται καμίας προδιαγραφής ασφαλείας σε σύγκριση από ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείται με υγραέριο. Και είναι 100% ασφαλές.

Η εταιρεία που έφερε εις πέρας με επιτυχία το εγχείρημα είναι η AUTOGAS KAVALAS (2510-316720 Ν.ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ).

mototriti.gr

Έγραψαν για εμάς

Παπάκι που κινείται με υγραέριο!

Το εγχείρημα αυτό έγινε για να φανούν οι ικανότητες των εναλλακτικών καυσίμων στην καθημερινότητα μας... Read More...

autogas

Videos

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok